Beautyblogger essential: de geurkaars

Niets zo motiverend als de geur van geld.
Illustratie door mezelf.
Hoe schrijf je een goede en objectieve review? Natuurlijk is het belangrijk dat je je product grondig test, maar hiernaast is het ook essentieel dat je een geurkaars in huis haalt. Waarom? Positivisme is de sleutel tot succes! Het schrijven van negatieve reviews verlaagt immers je kans op gratis producten. Het is dus belangrijk dat je in de juiste gemoedstoestand bent wanneer je een review begint te schrijven. Steek dus, vooraleer je jezelf achter de computer zet, een geurkaars aan om een uitnodigende omgeving en een zeer vredige stemming te creƫren.

Net zoals bij make-up is er ook een geurkaars voor iedereen. Beginnende beautybloggers en budgetmeisjes kopen best een IKEA-geurkaars of Soy Scents. Als je wat meer budget ter beschikking hebt, ga dan voor een Rituals of Yankee kaars. Heeft je olfactorisch systeem nog meer stimulatie nodig? Investeer dan in een kaars van Diptyque, Christian Dior of Jo Malone. Enkele tientallen euro’s voor een geurkaars kan misschien wat veel lijken, maar bedenk dat je ze kan recycleren als houder voor je kwasten. Koopje dan, toch?

Voor het beste effect koop je meerdere kaarsen en schik je ze in groep op een mooi dienblad.

Extra tip: neem een foto van je kaarsen, zodat je ook nog materiaal hebt voor in een “achter de schermen” artikel. Vind je je leven niet boeiend genoeg voor zo’n artikel, dan kan je de foto ook gewoon tweeten. Gezellig!
 

RSS Feed. Deze blog maakt gebruik van een gemodificeerde versie van Modern Clix, een thema door Rodrigo Galindez dat aangepast is voor Blogger door Introblogger.